david de gea drakt Til å begynne med

david de gea drakt Til å begynne med er det spørsmålet om hans forbud, pålagt av den engelske FA etter den kontroversielle quenellebevegelsen som ble gjort for å feire et mål som ble scoret for West Bromwich Albion. Gjelder forbudet fortsatt i et annet land? Og kanskje Atletico angrer på at de assosierte seg med en spiller som har oppført seg på denne måten? Og legger et øyeblikk disse hensynene til side, hvordan kan han få plass i laget?

Dette ville helt klart være en utfordring for trener Paulo Autori.Atletico har hatt suksessen med en formasjon på 4-2-3-1, fotballdrakt barn og det er ikke lett å se hvordan Anelka passer inn i denne spillmodellen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*