barcelona drakt messi Audiencia Nacional,

barcelona drakt messi Audiencia Nacional, retten som prøvde Neymar-gate-saken, har akseptert Sandro Rosell og Josep Maria Bartomeus anmodning om å få saksgangen flyttet til Barcelona. Som nevnt i MARCA, stammer avgjørelsen fra konklusjonen at konsekvensene av forbrytelsen skjedde i Barcelona og slik er det der saken må behandles. Ifølge dommerne som har utstedt kjennelsen, var « midlene som ble svindlet viderekoblet, på klubbens kontoer i Barcelona, siden det er her alle overføringer foretas fra, uavhengig av hvor destinasjonen er. » Kjennelsen argumenterer også for at det aktuelle beløpet ikke er for høyt og ikke hadde noen alvorlige konsekvenser for den spanske økonomien eller forårsaket skade på handelsvirksomheten i landet – fotballdrakt barn med navn kort sagt, at saken ikke er en kompleks.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*