liverpool drakt til barn Fredag kunngjorde New

liverpool drakt til barn Fredag kunngjorde New York City FC offisielt lånesignering av den colombianske angriperen Stiven Mendoza, som tilhører Corinthians.

Mendozas kontrakt i USA løper til slutten av dette året, med en kjøpsopsjon på gjennomføringen av avtalen. Debuten til colombianeren kan være på søndag, ettersom han allerede er løslatt for å spille, i kampen mot Toronto FC på Yankee Stadium. New York City FC har også stjernespillere som den italienske midtbanespilleren Andrea Pirlo, og Spanias David Villa. Mendoza sa: « Det er et lag som blander seg godt i trening. Trener Patrick Vieira er en person som vil vinne. Jeg snakket med ham og er veldig spent på tilliten de har til meg. Jeg er en rask spiller. Jeg liker å være involvert i hvert spill og hjelpe laget som spiller bredt. Fansen vil se meg gi maksimalt. billige fotballdrakter Jeg kan ikke vente med å spille for første gang.  »

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*