harry kane drakt Den argentinske superstjernen

harry kane drakt Den argentinske superstjernen Lionel Messi vil aldri forlate Barcelona, sier klubbens tidligere president Joan Laporta, men han tror Neymar kan bli solgt.Laporta ser ut til å være overbevist om at Lionel Messi vil være i klubben til slutten av karrieren, men var ikke så sikker om brasilianerens fremtid. Messi har blitt koblet med en flytting til England, mens faren til Neymar nylig avslørte et forslag fra Manchester United i løpet av sommerens overføringsvindu. Laporta sa: « Messi vil aldri forlate Barça. Det er en del av vårt emblem og vårt hjerte. Jeg fikk mange forslag da jeg var president. Spesielt Inter, som ønsket å betale løslatelsesklausulen, fotballdrakt med eget navn barn men jeg nektet alltid. For

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*