liverpool fotballdrakt barn Neymar har

liverpool fotballdrakt barn Neymar har avslørt den tidligere Barcelona-kameraten Alexis Sánchez som fortsatt er en « stor venn », men sier at han ikke vil følge Chile-stjernen ut av Camp Nou.

Paret tilbrakte en sesong sammen på Barca før Sánchez valgte å forlate klubben for Arsenal etter å ha sett mulighetene hans begrenset på grunn av konkurranse fra Lionel Messi, samt brasilianernes kontroversielle ankomst fra Santos. Han sa: « Alexis er en stor venn og noen som jeg hadde privilegiet av å spille sammen med i Barcelona. Vi pleide å bli veldig bra på og utenfor banen, så jeg er veldig glad for å se ham så godt hos Arsenal. for å ha spilt i England selv, er jeg veldig glad for å spille for Barcelona, og jeg har fotball drakt barn fortsatt en lang vei å gå hit. « 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*