juventus hjemmedrakt svensken begyn

juventus hjemmedrakt svensken begynt å ta ut frustrasjonene sine overfor sine egne lagkamerater. Det var fordi sent i trekkingen 3-3 med LAFC fikk Ibrahimovic øye på å skyve et medlem av siden hans ut av veggen før en fri- kick.VIDEOBit tøff, Zlatan.Han kan være lagets talisman, men du kan ikke bare gå rundt og skyve kollegaene dine når du har lyst til det. Kan han være lei av at innsatsen hans går til spill? Spesielt med Galaxy nå 20 poeng bak bortkjørte ledere LAFC i tabellen. Formen til Carlos Vela – som scoret utligningen i El Trafico – irriterer ham nok litt også, selv om han er fast på at den meksikanske spissen ikke skal nevnes i samme åndedrag som ham.

LAFCs stjernemann har 27 mål allerede denne sesongen, og bryter rekorden for flest mål og assist i en enkelt MLS-sesong. fotball skjorte Bare ta ut frustrasjonene dine mot opposisjonens mål i fremtiden, Zlatan.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*