liverpool drakt barn Vi har sett Alex

liverpool drakt barn Vi har sett Alex Oxlade-Chamberlain danse med kjæresten Perrie Edwards, mens lagkameraten James Milner har vært opptatt med å telle Yorkshire-teposene og sikre at gresset hans var i vater. En morsom utfordring med toalettrull har også blitt viral. ‘eller’ 10 touch-utfordring ‘eller’ stay at home-utfordring ‘innebærer å prøve å gjøre kick-ups med, du gjettet det, loo roll. Du nominerer deretter andre for å gjøre det. For øyeblikket nominerte Xavi sin tidligere lagkamerat, Lionel Messi. Skulle GOAT gå opp på tallerkenen? Selvfølgelig ville han. Messi lastet opp en billige fotballdrakter barn video av ham som gjorde noen kick-ups

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*