liverpool drakt Barcelona var imidlertid

liverpool drakt Barcelona var imidlertid ikke slutten for Iniestas karriere, og du visste bare den delen av ham tenkte frem til neste trekk. Fans vet nå selvfølgelig at Japan ville være på toppen av hans agenda, men en overføring til de sørlige delene av Honshu var absolutt overraskende den gangen.

Selv om Iniesta absolutt ikke er den første spilleren som bukket ut fra europeisk fotball med et trekk til eksotiske steder, er det ikke mange som har rettet GPS-en sin til Japan. Imidlertid har 34-åringen nå blitt midtpunktet i en fotballsnær renessanse for landet, og en innsats for fotballdrakt junior å presse J1 League tilbake i søkelyset fortjener å bli kastet i. Vissel

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*