liverpool trøye Virgil van Dijk har nesten

liverpool trøye Virgil van Dijk har nesten fullført sin første hele sesong i Liverpool. Da nederlenderen først ankom Anfield, var mye av fokuset på overføringsgebyret på 75 millioner pund, og ikke det faktum at Liverpool hadde signert en av verdens mest spennende forsvarsspillere. , at verdensrekordprislappen nå ser ut som et absolutt kupp, og Van Dijk har vært integrert i klubbens mest imponerende sesong under Jurgen Klopp.

Van Dijk viste sin klasse gjennom hele kampanjen, regnes nå som verdens beste midtback og ble den første forsvareren som vant PFA-spillerens årets pris på over et tiår. Som et resultat vil det komme sfotballdrakter barn om en liten overraskelse at Van Dijk ble funnet i WhoScored.coms

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*