juventus drakt sides fem kamper.

juventus drakt sides fem kamper. Lavpunktet kom mot Mexico, da PSG-superstjernen fullstendig overreagerte til et mindre stempel fra Miguel Layun. Hva mer er, den generelle enigheten var at til tross for hans to mål og ett assist, gjorde han rett og slett ikke gjør nok på den største etappen av dem alle. Brasil-legenden Ronaldo, som scoret 62 mål for sitt land og vant to verdenscuprenn underveis, har innrømmet at han var skuffet over 26-åringens samlede bidrag. Brasil forventet mer « Vi forventet mer av ham fordi han er lagets stjerne, « forklarte Ronaldo i et intervju med Sport TV, sitert via Marca. » Jeg vet ikke om det var fotoperasjonen eller noe fotballdrakt barn med navn annet, men jeg følte at vi var

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*