messi drakt Troy Deeney har hatt

messi drakt Troy Deeney har hatt mange høydepunkter siden han signerte for Watford fra Walsall tilbake i 2010. Hans dramatiske mål for skadetid mot Leicester City som sendte Hornets til sluttspillfinalen 2012-13, vil aldri bli glemt av klubbens supportere. Å score en siste gispe straff i FA Cup semifinale mot Wolves søndag ettermiddag kan være det største øyeblikket i karrieren så langt.

Watford så død og begravet etter at Raul Jimenez sørget for 2-0 til Wolves i det 62. minutt, etter Matt Dohertys åpner for første omgang. til ekstratid da dommer Michael Oliver pekte på stedet.Deulofeu scorer ypperlig lobb v WolvesOzil kaster jakken sin mot Marco SilvaChoupo-billige fotballdrakter Moting med den verste savnet noensinne? 30-åringen

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*