ter stegen drakt Faktisk hadde han allerede

ter stegen drakt Faktisk hadde han allerede spådd like mye for Philippe Coutinho i desember 2016 og fortalte spillemakeren at når klubben var tilbake blant eliten, ville det være som opposisjons torturere ikke turister. ”

Det er en prediksjon som ser ganske nøyaktig ut nå. Ingen ønsker å spille mot Liverpool i Champions League, en blanding av Liverpools spillere og deres inderlige støtte som kombinerer for å lage en problematisk opposisjon. Reddy fortsetter med å hevde at Liverpools rekrutteringsteam mottok en rekke samtaler etter 5-0-seieren mot Porto i februar frafotballdrakt med eget navn barn  agenter som er ivrige etter å tilby sine klienter til de røde.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*