barcelona drakt med eget navn Alberto Moreno

barcelona drakt med eget navn Alberto Moreno | Liverpool til Villarreal. Den første halvdelen av sesongen var tøff for Moreno, som kjempet ankel- og leggskader og var begrenset til bare tre ligaopptredener før vinterpausen. Han ser etter å sparke videre etter å ha spilt 30 minutter i en 2-1-seier mot Real Sociedad forrige uke.Simon Mignolet | Liverpool til Club Brugge Tretti opptredener, 16 rene ark.Mignolet elsker livet tilbake i hjemlandet, med hovedrollen for de belgiske serielederne. Vincent Kompany | Manchester City til AnderlechtKompany’s spell som Anderlechts spillersjef var kort etter at han ledet de belgiske gigantene til deres verste start på en ligakampanje siden 1998/99, med to nederlag og to uavgjorte. fotballtrøyer barn Midtstøtten fungerer nå som klubbens kaptein.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*