liverpooldrakt samtykke midt i økonomiske

liverpooldrakt samtykke midt i økonomiske vanskeligheter, og Irland leter nå etter en ny klubb. Craig BellamyBellamy trakk seg tilbake i 2014 og gikk videre for å bli en del av Cardiff Citys trener for 18-årene. Påstander om mobbing så ham forlate den rollen tidligere i år. Waleseren har siden tatt en jobb i Anderlecht, gjenforent med den tidligere lagkameraten Kompany. Han er klubbens U21-trener i Belgia.

Carlos Tevez Etter å ha forlatt Etihad spilte Tevez for Juventus og Boca Juniors før han tilbragte 18 måneder med Shanghai Shenhua i Kina, hvor han tilsynelatende var den høyest betalte fotballspilleren i verden. Han har siden returnert til Argentina med Boca og fremdeles fotballdrakter til barn har funksjoner for dem i en alder av 35.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*