fotballdrakt barn messi Fallet til Monaco

fotballdrakt barn messi Fallet til Monaco i sesongen 2018/19 har vært ganske forbløffende. I 2016/17 tok fyrstedømmeklubben den franske topptur med storm, vant tittelen og gjorde deretter semifinalen i Champions League. sesongen, etter å ha solgt en rekke av sine toppspillere, var de fremdeles ganske anstendige i Ligue 1, og endte som nummer to bak Paris Saint-Germain.

Men i år har det ikke vært annet enn katastrofalt for Monaco, med nedrykk fremdeles en tydelig mulighet. Leonardo Jardim ble sparket etter en fryktelig start på kampanjen og erstattet av Tfotball drakt barn hierry Henry. Arsenallegendens stykke som manager var virkelig ond og han var ga

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*