david de gea drakt barn Sesongoppsummering E

david de gea drakt barn Sesongoppsummering En tredjeplass-avslutning, en retur til Champions League-fotball og en FA-cupseier så en markant forbedring for Zidane i løpet av sin andre sesong.2027 / 28 sesong Overføringer i. Det var en andre sommer på rad med kvalitet over kvantitet for Zidane, som valgte å investere over 100 millioner pund i Barcelonas Pedri.

Overføringer outJota ble floget til Inter Milan etter bare en sesong, om enn for overskudd, mens tidligere Chelsea-wonderkid Charly Musounda ble flyttet videre til CSKA Moskva for 10 millioner pund. Best utførende XIDavid de Gea, Vitaliy Mykolenko, Dayot Upamecano, Ruben Dias, Aaron Wan-Bissaka, Frenkie de Jong, Gedsen Fernandes, Pedri, Federico Chiesafotballdrakt med eget navn , Thomas Lemar og Mason Greenwood.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*