bayern munchen drakt hvor Scholes sc

bayern munchen drakt hvor Scholes scoret DET volley i tverrliggeren mot Aston Villa og Essien trosset lovene til fysikk med vinneren hjemme mot Arsenal. Veldig rart.24. Robin van Persie vs Aston Villa (2012/13) Enkelt sagt, dette er nok en streik som, selv om den er helt fantastisk, har blitt overblåst fordi den sikret tittelen for United i Sir Alex Fergusons siste sesong og kom midt i et RVP-hat-trick. en absolutt rip-roarer, vi diskuterer ikke det, men det er minst 20 mål for sesongen som er bedre hvis vi er helt objektive og ignorerer betydningen av volley.23. Matthew Le Tissier mot Blackburn Rovers (1994/95) Vi føler oss litt ikke plaget av denne – selvfølgelig ifansbutikk sammenheng med alle disse

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*