liverpool drakt barn igjen, og scoret 17 mål

liverpool drakt barn igjen, og scoret 17 mål denne sesongen, og er en utfordrer for Englands Euro 2020-tropp. Danny RoseRose innrømmer at han ikke har noen fremtid under Jose Mourinho på Tottenham og er for tiden på utlån til Newcastle.Jan VertonghenVertonghen så ut nær tårer etter at han ble tatt av i FA-cupen mot Southampton. Belgieren er snart ute av kontrakt og forsoner seg med at tiden hans hos Spurs nesten er oppe.

Joao CanceloCancelo har vist seg å være en kostbar feil hos Manchester City, og han kan være en av de første skytingene i Pep Guardiolas ombyggingsjobb. Tim Werner. Disse ryktene fra Liverpool fotball skjorter nekter bare å gå bort. Mussa Dembele. Spissen fra Lyon, 23, har

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*