ter stegen drakt Sir Alex Ferguson og Jurgen

ter stegen drakt Sir Alex Ferguson og Jurgen Klopp spiser en middag sammen for å samle inn £ 100.000 til NHS. Den legendariske Manchester United-sjefen var ivrig etter å skaffe seg alvorlige midler til NHS etter at de reddet livet etter en hjerneoperasjon i fjor. Scotsman samlet inn over £ 400 000, og en fjerdedel av det ble donert av Fred Done fra BetFred.

Og £ 100 000 ble brukt på en middagsdate med både Fergie og Liverpool-sjef Jurgen Klopp, som avslørt av The Sun. Det er ukjent når trioen skal ut, men hvilken bedre måte å skaffe litt etterlengtede penger til NHS? Carles Puyol vurderer Pique høyere enn Van Dijk Phil Nevilles ‘drøm’ Man Utd XI for 2019/20 Englands U21 Euro-lag hvis de kunne gå i full styrke En kilde under arrangementet uttalte at Ferguson fotballskjorter barn var i veldig godt humør da han fortsetter rehabiliteringen fra operasjonen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*