neymar drakt Ikke overraskende smalt Newcastle-f

neymar drakt Ikke overraskende smalt Newcastle-fans Ferdinand på sosiale medier, rasende over hans pro-Ashley-kommentarer. At Ashleys Sports Direct utelukkende lager Ferdinands ‘FIVE’ klesmerke gjorde hans kommentarer enda mer øyenbrynende. Du kan se Ferdinands kommentarer i sin helhet her … BT Sport-ekspert antagoniserte Newcastle-supporterne ytterligere ved å legge ut følgende tweet på søndag:

@NUFC fans god morgen til dere alle sammen !! Ya klubber gir et overskudd, ingen gjeld, oh & spiller i PL! Forferdelig! ”fotballdrakt barn med navn Dette utløste igjen et tilbakeslag fra rasende Newcastle-fans, forvirret over hvorfor

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*