Kevin De Bruyne drakt barn Real Madrid har

Kevin De Bruyne drakt barn Real Madrid har tillatt troppen sin å stagnere de siste årene, og vi ser effekten av denne sesongen. Den spanske klubben er for øyeblikket femte i La Liga, 10 poeng bak leder Barcelona. Cristiano Ronaldos fravær blir veldig følt på Santiago Bernabeu , det er det ingen tvil om.

Kjernespillerne deres eldes – Luka Modric er 33, Sergio Ramos 32, Karim Benzema 31 og Gareth Bale og Toni Kroos begge 29 – og troppen trenger ung talent. Det er mye sprell rundt 18 år gamle Vinicius Jr., som debuterte i La Liga i 2-0-nederlaget mot Real Sociedad på søndag. I mellomtiden kunngjorde klubben signeringen av 19 år gamle Brahim Diaz fra Manchester City på mandag. Disse to sammen med Marco Asensio, er sikkert fotballdrakt junior fremtiden for Real Madrids angrep.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*