ronaldo drakt barn Rafa Benitez gjorde en

ronaldo drakt barn Rafa Benitez gjorde en bemerkelsesverdig jobb i Newcastle United forrige sesong. Spanjolen ble nominert til Premier League Manager of the Season-prisen etter å ha ført Magpies til 10. i ligaen – til tross for at han jobbet med et ekstremt begrenset budsjett. Mens hans kolleger sprutet kontanter , Benitez måtte i stor grad jobbe med troppen som vant mesterskapet i 2016-17.

Men fem seire fra de siste ni kampene endte Newcastle på 10. plass. Benitez overgikk absolutt forventningene. 58-åringen hadde kanskje forventet at ting skulle være annerledes i sommer, spesieltbillig fotballdrakt  etter å ha hørt hva eieren Mike Ashley hadde å si i mai.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*