fotballdrakt barn manchester united Matthijs

fotballdrakt barn manchester united Matthijs de Ligt ble kåret til vinneren av Kopa Trophy 2019 ved årets Ballon d’Or-seremoni. De Ligt ble tildelt den beste spilleren i verden under 21 år og samlet prisen på Theatre du Chatelet, Paris, som en del av France Footballs årlige seremoni De Ligt har hatt et spektakulært år med kaptein Ajax gjennom et bemerkelsesverdig 2018-19 som fikk dem til å vinne KNVB Cup og Redivisie.

Han spilte også en integrert rolle i klubbens løp til Champions League-semifinalen, og beseiret Real Madrid og Juventus, før han kom ubundet mot Tottenham Hotspur. Nederlanderen fotballdrakter med trykk var da i strålende form for sitt land ved UEFA Nations League, og befestet

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*