tottenham drakt barn Å se Salah forsøk

tottenham drakt barn Å se Salah forsøke å score i stedet for å sette ballen i boksen – hvis det virkelig var det han prøvde å gjøre – må ha irritert lagkameratene. Det er egoistisk. Så enkelt som det.

Liverpool-fans som så kampen var også kritiske til Salahs hjørner generelt. Her er bare et utvalg tweets lagt ut på sosiale medier lørdag ettermiddag … Det kan være på tide for Jurgen Klopp å få noen andre på hjørner. Når det er sagt, Salah var fortsatt veldig imponerende mot Bluebirds, scoret ett mål og satte opp to til da Liverpool noterte en ettertrykkelig 4-1-Fotbollskläder barn med namn seier. Bør Mo Salah bli tatt av hjørner? Si din mening nedenfor.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*